A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ «КРУГЛОГО СТОЛУ»

Дата: 28.07.2021 16:16
Кількість переглядів: 287

28 липня 2021 року в залі засідань Лосинівської  селищної ради відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Соціальне партнерство при вирішенні питань детінізації зайнятості населення та легалізації оплати праці».

На засіданні були присутні селищний голова Анатолій Стрілець, працівники виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, представники державних контролюючих установ та організацій, фізичні особи-підприємці та представники бізнесу.

За «Круглим столом» йшлося про переваги легальної зайнятості, необхідність дотримання роботодавцями трудового законодавства. Про перспективи розвитку об’єднаної територіальної громади та залучення інвестицій в її розвиток, розповів селищний голова Анатолій Стрілець.

Для працівників, які вже працюють і для тих, які мають намір  влаштуватися на роботу, важливо розуміти виплати й розміри заробітної плати, їх вплив на соціальне та пенсійне забезпечення, адже офіційне працевлаштування - це певна гарантія роботодавцем  соціальних, економічних, трудових та інших прав працівників.

Під час засідання «Круглого столу» розглядалися наступні такі питання: виклики сучасного ринку праці та шляхи вирішення проблемних питань у сфері зайнятості; неформальна зайнятість та її наслідки для економіки і соціального захисту громадян; зміни в законодавстві щодо пенсійного забезпечення громадян; нове в наданні субсидій на оплату житлово-комунальних послуг; нові можливості співпраці служби зайнятості з роботодавцями; розвиток підприємств в сучасних умовах та проблемні питання збереження трудового потенціалу підприємства.

Учасники «Круглого столу» були задоволені співпрацею.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь