A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ШЛЯХ ЗБЕРЕЖЕННЯ НІЖИНСЬКОЇ ЦРЛ ІСНУЄ

Дата: 29.07.2021 08:51
Кількість переглядів: 277

І запропонував його народний депутат України Анатолій Гунько під час робочої зустрічі із першим заступником голови райдержадміністрації Інною Горобей, головою районної ради Анатолієм Красносільським, керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Липко, заступником голови районної ради Дмитром Коробко та головами Крутівської, Лосинівської, Вертіївської та Талалаївської територіальних громад.

Фото без опису

Ніжинська районна лікарня територіально знаходиться у місті Ніжин. Логічним би було передати заклад районної ради міській. Проте Ніжинська міська громада не виявила бажання приймати у свою власність Ніжинську ЦРЛ як установу, цікавить її лише майновий комплекс. Такого розвитку подій районна влада допустити не може. Тим паче постійно надходять звернення від жителів громад та від самих працівників лікарні зберегти заклад охорони здоров’я як окрему установу, що могла б обслуговувати сільське населення.

Анатолій Гунько запропонував, як альтернативу, утворити комунальне неунітарне підприємство, співзасновниками якого будуть чотири громади (Вертіївська, Лосинівська, Крутівська та Талалаївська), котрі відповідно разом і співфінансуватимуть установу.

Ця пропозиція була підтримана присутніми. За громадами залишається документальне впорядкування даного питання – а саме відповідні рішення про згоду депутатів селищної та сільських рад.

Фото без опису

За матеріалами офіційного веб-сайту Ніжинської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь