A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ СЕЛА У ШАТУРІ

Дата: 12.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 284

7 серпня 2021 р., відбувся День села Шатури.  День села – це свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав щоб залишитись тут назавжди. Історія села сягає у сиву давнину. Її творили щирі, добрі, працьовиті селяни і саме любов до маленької Батьківщини не дала їм покинути рідні місця. Для місцевих жителів цей день – був ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися, послухати музичні композиції.

 Розпочалося святкування з велопробігу, у якому молодь активно взяла участь та нешкодуючи сил проїхали Шатура-Рівчак-Степанівка-Лосинівка-Данина-Шатура. Найменших жителів розважали аніматори. І обов'язково був аквагрим для дітей.

З привітальним словом виступив голова Лосинівської селищної ради Анатолій Стрілець. Із теплими словами до своїх односельців звернулась старости Шатурського старостинського округу Людмила Петренко.

Після концерту всі присутні мали нагоду посмакувати куліш, який готували О.С. Вовкогон та О.І. Сердюк.

У фойє сільського клубу всі охочі могли переглянути виставки Романченко Раїси Іванівни, Савойського Ольги Федорівни, Сердюк Владислави Станіславівни, Романченко Станіслава Михайловича та Мороз Віри Миколаївни.

Розваги продовжувалися спортивними змаганнями.

Підвечір на всіх присутніх чекала молодіжно розважальна програма.

Концертну програму для вас підготували працівники Відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради, Працівники і учасники художньої самодіяльності Лосинівського Будинку культури!

Село – це велика родина, де як маленький селянин, так і дорослий робить свій вклад для розвитку рідного краю. Це свято дало можливість кожному відчути себе частиною великої родини. Отож залишається побажати жителям Шатури надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села. Нехай сільський родовід кожного року проростає пагонами нових поколінь.

 

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь