A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРО ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЛОСИНІВСЬКОЇ ТГ ДО ПОЧАТКУ НОВОГО 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ  

Дата: 12.08.2021 17:05
Кількість переглядів: 334

На засіданні виконавчого комітету від 30 липня 2021 року головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Таміла Сукач інформувала про стан підготовки закладів освіти громади до нового 2021-2022 навчального року. Були обговорені проблемні питання, намічені шляхи їх вирішення, а також створена комісія з перевірки закладів освіти до початку нового навчального року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Оксани Мелашенко. До складу комісії ввійшли працівники виконавчого комітету селищної ради та Ніжинського управління головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Фото без опису

Перший об’їзд закладів освіти комісія провела 10 серпня. Відвідали Шатурську, Галицьку, Світанківську, Перемозьку  Лосинівські школи та Лосинівський і Галицький дитячі садочки. Сьогодні Держпродспоживслужба з плановою перевіркою працює а Сальненській школі.

Слід зауважити, що не зважаючи на відпускну кампанію (більшість вчителів ще перебувають у відпустках) робота в школах і садочках по підготовці до навчального року не припиняється. Шатуряни завершують фарбувати фасад школи, Світанківська школа і Галицький садочок підготувались до заміни вікон і подальших ремонтів, значні ремонтні роботи очікуються і у Лосинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, адже за сприяння Народного депутата України Валерія Зуба Лосинівська ТГ отримала державну субвенцію на соціально-економічний розвиток у розмірі 1 300 тис. грн для проведення ремонтних робіт з облаштуванням внутрішніх туалетів та заміни вікон в корпусі, де розміщені початкові класи. Тривають роботи і по ремонту фасаду у лосинівському дитячому садочку «Сонечко». Спільними зусиллями педагогічного та батьківського комітету, та за технічної підтримки місцевого підприємства «Ксена» проведено зовнішнє фарбування будівлі Галицької школи.  За кошти державної субвенції НУШ та спів фінансування місцевого бюджету тривають закупівлі меблів, оргтехніки та наочного обладнання для перших класів шкіл громади.

Активно долучаються до облаштування навчальних класів до нового року і батьківські колективи, адже коштів, які виділяє держава і місцевий бюджет завжди не вистачає на все найнеобхідніше. Не залишаються осторонь освітянських проблем і місцеві сільгосппідприємства: фарба, будівельні матеріали, техніка – завжди готові допомогти і підтримати.

Під час перевірки працівники Ніжинського управління  Держпродспоживслужби зверталу увагу на дотримання вимог нового Санітарного регламенту, а вони суттєво відрізняються від попередніх. Тому в цьому напрямку  нам усім ще доведеться  добре попрацювати, аби усунуту всі зауваження і щоб навчання наших діток було комфортним та безпечним.

Маємо ще 20 днів, щоб доробити заплановане, виправити недоліки і гідно зустріти нашу дітвору у стінах освітніх закладів громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської ТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь