A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЄДИНА ГРОМАДА! ЄДИНА УКРАЇНА!

Дата: 25.08.2021 15:07
Кількість переглядів: 327

В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року. Так, 24 серпня 2021 року Лосинівська громада відзначила 30-ту річницю Незалежності України.

Фото без опису

Об'єднав громаду святковий велопробіг селищем, до якого долучились активісти із старостатів. З піснями та патріотичним настроєм учасники рушили вулицями Лосинівки, вітаючи зі святом кожного мешканця, якого зустрічали на своєму шляху. Закінчився маршрут у Парку Воїнів Інтернаціоналістів, де на всіх учасників чекав польовий куліш, смачна піца та напої. Також учасникам велопробігу було оголошено Подяку селищного голови «за активну участь у спортивно-масових та культурних заходах Лосинівської територіальної громади». Віримо, що на наступного разу учасників велопробігу буде більше, адже "Велопробіг - єднає громаду!"

Святкування продовжувалось. Кожен старостинський округ був представлений садибами зі щедрими дарами, умілими господарями та господинями, а також талановитими виконавцями та колективами. Лосинівську садибу представляв Центр дитячої творчості та юнацтва під керівництвом Миколи Борща. Весело, цікаво та креативно господарі представляли свої садиби та зустрічали гостей.

Урочистосте святкування розпочалось з церемонії підняття Державного Прапора України.

З вітальними словами до присутніх звернувся селищний голова Анатолій Стрілець, який привітав усіх присутніх зі святом, побажав розквіту Лосинівській громаді, міцного здоров’я мешканцям та добробуту, наголосивши, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості. Селищний голова розповів про історію та створення Лосинівської громади, її розвиток та можливості. Також, за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди 30-річниці Незалежності України було вручено медалі «30 років Незалежності України», Почесні Грамоти та оголошено Подяки Лосинівського селищного голови жителям громади. З вітальними словами до мешканців громади звернувся військовий майор Ніжинського об’єднаного центру комплектування та соціальної підтримки Аркадій Вартанов, побажав всім міцного здоров’я, процвітання та вручив Грамоту селищному голові та громаді.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради, працівники і учасники художньої самодіяльності Лосинівського Будинку культури та старостинських округів, хореографічний колектив «Мрія» Лосинівського філіалу Вертіївської школи мистецтв під керівництвом Наталії та Юлії Ващенко.

Протягом багатьох століть ми, українці, мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб землі, які з історичних причин були поділені різними країнами, об’єдналися. Адже лише в єдності ми можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож будьмо єдиними у своєму прагненні бачити Україну вільною, незалежною, суверенною державою, яка іде своїм власним шляхом незалежно від інших. Тільки разом ми здатні на великі досягнення і перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь