Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОТАТКИ З СЕРПНЕВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ОСВІТЯН ЛОСИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 30.08.2021 16:29
Кількість переглядів: 390

«Щасливий бути вчителем» під таким гаслом 30 серпня 2021 року освітяни Лосинівської територіальної громади зібрались у Лосинівському будинку культури на третю конференцію працівників освіти.

Фото без опису

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся селищний голова Анатолій Стрілець, який  наголосив, що наша громада поповнилась новими закладами освіти, більшість з яких є малокомплектними, проте на багаточисленні звернення батьків і учительських колективів в цьому році ми продовжуємо працювати у тому ж складі, але всі мають бути свідомі того, що рік буде дуже складним, адже перекривати дефіцит освітньої субвенції доведеться із місцевого бюджету. Також Анатолій Олексійович побажав всім здоров’я та мудрості, адже зараз всі ми живемо в епоху змін та перетворень! Подяки селищного голови за сумлінну багаторічну працю на освітянській ниві отримали: Катерина Постол (директор Лосинівської ЗОШ І ступеня), Валентина Микитченко(заступник з навчально-виховної роботи Світанківського ЗЗСО) , Ірина Божа( вихователь ГПД Лосинівської ЗОШ І ступеня), Світлана Шевчун(заступник директора з навчально-виховної роботи Перемозького ЗЗСО), Людмила Постол(педагог-організатор Лосинівської ЗОШ І-ІІІступенів), Наталія Кошелівська(директор Галицького ЗДО «Барвінок»).

  Зі звітом про роботу в минулому навчальному році та планами на 2021-22 навчальний рік виступив перед освітянською спільнотою начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради  Віктор Кільовий. Начальник освітянської когорти побажав всім благополуччя, творчості та натхнення на подальшу роботу у справі навчання та виховання підростаючого покоління. Грамоти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту отримали: Ольга Романченко (спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту), Світлана Петрик (учитель української мови та літератури Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів), Юлія Гавриш (лаборант Лосинівського МНВК), Наталія Федоренко (директор Галицького ЗЗСО). Обласною грамотою за участь у конкурсі «Моя Батьківщина – Україна» нагороджено Оксану Костюченко (учитель української мови та літератури Перемозького ЗЗСО).

Пролунали святкові вітання для працівників освіти громади і від  учнів Світанківського закладу загальної середньої освіти та працівників відділу культури і туризму Лосинівської селищної ради.

Щиро вітаємо всіх освітян Лосинівської територіальної громади з початком 2021/2022 навчального року та бажаємо здоров’я, творчості та наснаги у році новому!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Головний спеціаліст відділу освіти,

сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради Таміла Сукач

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь