A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 31.08.2021 19:30
Кількість переглядів: 382

Дорогі діти! Шановні вчителі, батьки! Щиро вітаю вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним св’ятом  мудрості, добра, натхнення та  нових відкриттів.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Особливі вітання найменшим школярам, які цього року йдуть до першого класу. Це - значна подія у вашому житті, яка вам та вашим батькам запам'ятається на все життя. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань.Бажаю вам успіхів у їх подоланні!

Впевненості, натхнення та наснаги бажаю учням випускних класів, для яких цьогорічний перший шкільний дзвоник пролунає востаннє. Бажаю вам успішно пройти всі випробування, отримати по закінченню навчання найкращі результати, поповнити лави студентів вузів України та світу й здобути професію, яка була б вам до душі та приносила задоволення й достойне життя. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети

Висловлюю найщиріші слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави. Впевнений, що саме молоде покоління становитиме основу майбутньої еліти, яка побудує по-справжньому єдину і міцну європейську державу.

З нагоди свята Дня знань, усім бажаю віри й впевненості у завтрашньому дні, мирного неба і благополуччя! Міцного здоров’я, добробуту і Божого благословення на кожен день!

Зі святом! З Днем знань! Успіхів у новому навчальному році!

З повагою,

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь