A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 31.08.2021 17:22
Кількість переглядів: 296

31 серпня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету яке пройшло під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця.

На початку засідання селищний голова привітав членів виконкому, які святкували день народження в серпні та привітав усіх присутніх з наступаючим святом- Днем Знань. На засідання було винесено 22 питання . Зокрема, ухвалено рішення щодо схвалення прогнозу бюджету Лосинівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки, затверджено калькуляцію оплати за професійне навчання курсантів (водій автотранспортних засобів категорії «В») в Лосинівському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті. Членами виконкому було погоджено низку проєктів програм територіальної громади та  затверджено списки дітей на вручення подарунків (канцприладдя) з нагоди Дня Знань.

Решта, опрацьованих питань, стосувались нагальних потреб громадян. Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень, надання дозволу опікуну на відчуження земельної ділянки (паю) від імені недієздатної особи, виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

Окрім цього, було розглянуто інші питання, про результати сповіщення призовників, про підготовку звітів старост , про підготовку до опалювального періоду, про організацію проведення заходів до Дня підприємця та інші.

Також, селищний голова закликав усіх присутніх постійно проводити роз’яснювальну роботу в населених пунктах громади щодо необхідності вакцинації населення.

З усіх 22 питань порядку денного прийнято  21 рішення, 1 питання відхилено на доопрацювання. Всі прийняті рішення відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь