A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛАСЬ  ЩОТИЖНЕВА РОБОЧА НАРАДА

Дата: 06.09.2021 12:35
Кількість переглядів: 311

Робочий тиждень розпочався плануванням роботи на щотижневій нараді під керівництвом селищного голови Анатолія Стрільця, за участю працівників виконавчого комітету Лосинівської селищної ради.

 

В ході проведення робочої наради присутні розглянули ряд актуальних питань життєдіяльності громади, що потребують вирішення. Керівники структурних підрозділів доповіли про основні завдання на поточний тиждень.

Під час наради селищний голова першочергово акцентував увагу на підготовку до початку опалювального сезону на 2021/22 років, підготовку проектів рішень до засідання чергової сесії та щодо роботи комісії з прийняття-передачі КНП «Ніжинський центр ПМСД».

Також, серед питань, які розглядалися в ході наради - відкриття в Галицькому та Перемозькому старостатах інформаційно-дозвіллєвих просторів, проведення належної роботи з оформлення та призначення житлових субсидій та інші.

Підводячи підсумки наради селищний голова наголосив на відповідальності кожного за доручену справу та побажав всім вдалого робочого тижня.

Детальніше з планом роботи виконавчого комітету Лосинівської селищної ради на період з 06 вересня по 10 вересня можна ознайомитися за посиланням:https://rada.info/upload/users_files/04412461/341abff165c8f2a814a65cdd9643c098.pdf

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь