A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

В НАШІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИСЯ ПЕРШІ ІНФОРМАЦІЙНО - ДОЗВІЛЛЄВІ ПРОСТОРИ

Дата: 10.09.2021 17:33
Кількість переглядів: 489

Протягом року Лосинівська громада активно співпрацює з програмою DOBRE – Децентралізація Приносить Кращі Результати та ефективність, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку.

Саме сьогодні за сприяння даної програми відбулося урочисте відкриття двох інформаційно – дозвіллєвих просторів на території Лосинівської громади в селах Галиця та Перемога.

На відкритті були присутні почесні гості та господарі: голова Лосинівської селищної ради Анатолій Стрілець, заступник селищного голови Оксана Мелашенко, керівник програми «DOBRE»   Браян Кемпл, координаторка проекту «DOBRE» в Чернігівській області Наталія  Сафронова, координаторка комунікації програми «DOBRE» Ольга Міщенко, представники засобів масової інформації та жителі сіл.

Проект інформаційно-дозвіллєвого простору включає в себе новий достутний простір, який створений на базі сільської бібліотеки, але при цьому  має набагато більший спектр послуг. Загальна вартість проекту  417 тис. грн., з яких 276 500 – кошти програми «DOBRE», а 141 тис. грн. – кошти місцевого бюджету. Простір оснащений технікою з доступом до Інтернету,меблями. Зручний інтерактивний простір слугуватиме відвідувачам різних вікових категорій. Діти зможуть спілкуватися, проводити вільний час,  отримувати нову інформацію. В планах проведення навчання для громадян, юридична просвіта населення, заходи екологічного спрямування, адміністративні послуги для населення, круглі столи, зв’язок з близькими по Інтернету, культурно-мистецькі заходи, перегляди фільмів і мультфільмів і багато іншого.

Символічну червону стрічку до нових інформаційно-дозвіллєвих просторів перерізав селищний голова Анатолій Стрілець та керівник програми «DOBRE»   Браян Кемпл.

Під час заходу всі мали можливість поспілкуватися та взяти участь у майстер-класах.

Кожен охочий завітавши до інформаційно-дозвіллєвого простору зможе:

  • взяти цікаві книжки та познайомитися з друкованою періодикою;
  • зробити ксерокопію, роздрукувати матеріали, скористатись послугою Internet;
  • цікаво провести дозвілля беручи участь у різномінітних заходах;
  • поділитися власним хоббі та залучити до спілкування інших жителів громади;

Ми вдячні нашим партнерам за підтримку ідей та задумів з розвитку Лосинівської громади, за практичну допомогу по їх втіленню в життя. Такі простори плануються створюватися  і в інших  населених  пунктах  громади.  

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь