A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОСВІТЯНСЬКА РОДИНА ЛОСИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛА СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Дата: 01.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 312

Щороку в першу неділю жовтня ми маємо гарну нагоду привітати із професійним святом усіх працівників освіти. Важко оцінити той вклад, який внесли у становлення особистості кожного з нас вихователі та вчителі.

Немає завдання більш благородного, ніж давати дітям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і найнеобхідніша - Вчитель.

01 жовтня 2021 року напередодні професійного свята у приміщенні Лосинівського будинку культури зібралися працівники усіх навчальних закладів  громади з нагоди урочистостей до Дня працівників освіти.

Освітянську родину громади привітав селищний голова Анатолій Стрілець. Селищний голова щиро подякував працівникам галузі за щоденну копітку самовіддану працю,  побажав натхнення, розумних дітей та задоволення від роботи. На завершення свого виступу селищний голова вручив грамоти селищного голови працівникам освіти.

З привітальним словом виступила Оксана Мелашенко- заступник селищного голови. Зі словами вітання та вдячності звернулися цього дня до своїх колег в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту – Таміла Сукач та голова районної профспілки освітян Інга Чеботаєва, побажали здоров’я, натхнення та вручили освітянам грамоти, подяки.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для всіх працівників освіти та ветеранів педагогічної ниви.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради, хореографічний колектив «Мрія» Лосинівського філіалу Вертіївської школи мистецтв під керівництвом Наталії та Юлії Ващенко та учні Лосинівської загально освітньої школи.

Глядачі бурхливими оплесками дякували за подарований гарний святковий настрій.

Зичимо усім освітянам Лосинівської громади міцного здоров’я, благополуччя, щастя й любові, визнання в професії та щирих посмішок від учнів!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь