A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  14 (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ  

Дата: 18.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 282

18 листопада 2021 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця,  відбулося засідання 14 позачергової сесії Лосинівської  селищної ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 15 із 22 депутатів.

Фото без опису

Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Перед початком пленарного засідання селищний голова  привітав депутатів-іменинників. А також,  привітав з професійним святом  Днем працівників сільського господарства аграріїв територіальної громади та вручив Подяки їх колективам.  

У ході засідання депутати розглянули 207 питань порядку денного. Варто зазначити, що усі винесені питання попередньо були опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних комісій. Саме тому, майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.

Одними із перших розглядалися питання, що стосувалися бюджету. Зокрема, було прийнято рішення  про  передачу іншої субвенції з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Ніжинської районної ради на 2021 рік в сумі 20 000 грн. - на фінансування  призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги(крім осіб, що обслуговуються соціальними службами). Внесено зміни до рішення 3 (позачергової) сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 29.12.2020 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Відтак під час засідання сесії депутатами було затверджено другу послугу «Послуга первинної медицини в Лосинівській територіальній громаді», як пріоритетну в рамках Програми DOBRE  та затвердили склад робочої групи по її удосконаленню. Також затвердили ряд положень.

Крім того, депутати надали дозвіл ФОП «Хоменко В.М.» на демонтаж пам’ятного знаку «Пам’ятник невідомому солдату» в с. Данина в зв’язку з його аварійним станом.

Більшість інших питання порядку денного стосувались земельних відносин.

Підводячи підсумки роботи сесії селищний голова подякував депутатам за роботу.

     Відповідно до регламенту усі рішення порядку денного  будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Лосинівської територіальної громади для ознайомлення у визначені строки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь