Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Від 25.11.2021 року

Дата: 24.11.2021 12:02
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

1. Про внесення змін до розпису за загальним та спеціальним фондами селищного бюджету на 2021 рік.

2. Про стан виконання цільової програми Лосинівської територіальної громади з національно-патріотичного виховання на 2021 рік.

3. Про звільнення від батьківської оплати за харчування вихованця Галицького закладу дошкільної освіти «Барвінок» Лосинівської селищної ради.

4. Про здійснення інформаційної діяльності виконавчим комітетом селищної ради протягом 2021 року.

5. Звіт старости Світанківського старостинського округу.

6. Про визнання приватного підприємства «Теплогаз-ВК» єдиним виробником і постачальником теплової енергії за адресою: 16663, Чернігівська область , Ніжинський район, смт.Лосинівка, вул. Богословська, буд. 4-а.

7. Про визнання приватного підприємства «Тепло-енергія плюс»» єдиним виробником і постачальником теплової енергії за адресою: 16665, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Перемога, вул. Молодіжна, буд.7.

8. Про встановлення  тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії приватним підприємством «Телогаз-ВК» для Лосинівського закладу загальної середньої освіти.

9. Про встановлення  тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії приватним підприємством «Тепло-енергія плюс» для Лосинівського закладу загальної середньої освіти.

10. Про надання дозволу на Ю.Сукач на укладання договору купівлі-продажу будинку та земельної ділянки від імені неповнолітньої доньки.

11. Про затвердження списку дітей Лосинівської територіальної громади на отримання подарунків до новорічних свят.

12. Про схвалення проєкту програми «Комплексної програми захисту прав дітей Лосинівської територіальної громади «Дитинство» на 2022-2023 роки».

13. Про схвалення проєкту «Програми соціального захисту населення Лосинівської територіальної громади на 2021 рік».

14. Про схвалення проєкту «Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік».

15. Про схвалення проєкту «Програми по відшкодуванню витрат за надані комунальні послуги пільговим категоріям громадян Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

16. Про схвалення проєкту «Програми відшкодування витрат на пільгові автоперевезення окремих категорій громадян, що проживають в Лосинівській територіальній громаді на 2022 рік».

17.  Про схвалення проєкту «Програми відшкодування витрат на перевезення окремих пільгових категорій громадян Лосинівської територіальної громади залізничним транспортом приміського сполучення на 2022 рік».

18. Про схвалення проєкту «Програми підтримки та розвитку культури та туризму Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

19. Про схвалення проєкту «Порограми організації суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно-корисних робіт на території Лосинівської територіальної громади на 2022 рік».

20. Про схвалення проєкту «Програми реалізації громадського бюджету  (бюджету участі) на 2022-2024 роки.

21. Про схвалення проєкту «Програми забезпечення інсуліном та іншими препаратами хворих на цукровий та нецукровий діабет в Лосинівській територіальній громаді на 2022 рік».

22. Про схвалення проєкту «Програми підтримки комунальної установи Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району» на 2022

23. – 29.  Про надання матеріальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь