A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОВІ ПРОГРАМИ АТ «УКРПОШТА» ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ МСП, МАЛОГО ТА МІКРОБІЗНЕСУ

Дата: 24.11.2021 15:33
Кількість переглядів: 337

Національний оператор поштового зв’язку України АТ «Укрпошта» є ініціативним і довготривалим партнером ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», який робить величезний внесок у розвиток українського бізнесу та допомагає підприємцям вийти на міжнародний ринок.

Серед останніх досягнень:

Укрпошта та міжнародний маркетплейс eBay запустили спільну програму – бізнес-акселератор для українських суб’єктів МСП. Дана програма дає можливість усім виробникам-підприємцям отримати безкоштовно магазин на 3 місяці на платформі eBay або 200 товарних карточок (якщо асортимент товарів не дуже широкий), персональну підтримку менеджерів платформи. Всі підприємці, які зареєструються на платформі з 25 жовтня до 31 грудня 2021 року, матимуть спеціальні умови для здійснення продажів на платформі eBay  (Додаток 1)

Укрпошта створила освітній E-Export портал для представників малого та мікробізнесу, присвячений питанням продажу товарів з України по всьому світу через торгові інтернет-платформи. На порталі зібрані: відео-курси про торгові платформи; рекомендації щодо митних, податкових та фінансових питань; перелік експертів, які можуть надавати консультації та всі актуальні новини. Портал стане помічником і для новачків, і для вже досвідчених експортерів  (Додаток 2)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь