A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРИЙНЯЛИ БЮДЖЕТ НА 2022 РІК

Дата: 23.12.2021 17:11
Кількість переглядів: 344

Сьогодні, 23 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця відбулося засідання останньої у цьому році сесії Лосинівської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 165 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Фото без опису

Одним із головних питань, яке розглядалось– бюджет на 2022 рік. Це фінансовий документ, за яким житиме вся Лосинівська громада протягом  наступного року.

Також, депутатами було прийнято рішення про внесення змін до бюджету Лосинівської територіальної громади на 2021 рік та про передачу іншої субвенції з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Ніжинської районної ради на 2021 рік в сумі 5 553 грн. Управлінню соціального захисту населення Ніжинської РДА на фінансування  призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги(крім осіб, що обслуговуються соціальними службами)

У ході засідання сесії також було затверджено ряд  галузевих програм на наступний рік. Під заходи з виконання даних програм закладені кошти над реалізацією кожної з них буде проводитись відповідна робота впродовж року.

Окрім того обранці громади розглянули також низку земельних питань. На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення.

Останнє у цьому році сесійне засідання пройшло в конструктивному руслі, за що селищний голова особисто подякував усім депутатам, привітав присутніх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажав усього найкращого.

Всі прийняті рішення відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь