A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 31.12.2021 09:16
Кількість переглядів: 352

Шановні жителі Лосинівської громади! Ось і добіг кінця рік 2021-й. З радощами і турботами. З постійними клопотами і проблемами.  Із  надіями і сподіваннями. Вірою на краще.

Фото без опису

Комусь  цей рік приніс  щастя, успіх, здійснення найзаповітнішого. А  когось, на жаль,   обділив увагою, м’яко кажучи, - не дуже  порадував. Та не біда. Головне, як говориться, – щоб водилося  здоров’я.  Все інше  -  прикладеться. Тож перше, чого  бажаю  вам, мої земляки, в новому році - стійкого імунітету, правильного режиму праці та відпочинку, позбавлення шкідливих звичок і залежностей, гармонії з оточуючими, здорового харчування.

Рік, що  прожили, видався не з простих. Не припинилася війна на сході України. Лютував  ковід. Зараз він збавив обертів, але ситуація непередбачувана. З’являються нові модифікації цього інфекційного монстра. Та й статистика про кількість захворювань продовжує існувати. Зросли ціни на газ, тепло та електрику. Звикаємо до  високих  цін на господарчі товари і продукти харчування. Та - живемо. Вірніше, виживаємо. Стараємося, борсаємося, втомлюємося, але на ходу  відновлюємо сили для подальшої роботи, щоб жити, щоб  творити свій добробут. Тож друге моє побажання вам, моїм  жителям громади,- нехай чари Новорічної ночі торкнуться кожного з  вас, а різдвяні ангели, тихо записуючи ваші бажання, сприяють їх здійсненню упродовж  наступного року.

Зима цьогоріч почалася за графіком. Випав перший сніг. Але не утримався. І лише у 20-х числах  прийшла справжня зима - з мінусовою температурою,  із   білою ковдрою на землі. Про новорічні свята  нагадала  і ялинка, яка на наших очах  постала  в центрі селища. Вона, дякуючи оздобі,  одразу ж набула казкового вигляду. Зачарувала  привабливістю. За це  не зайвим  буде   подякувати  нашим хлопцям-комунальникам,   а також ентузіастам,  причетним  до праці над новорічним образом  зеленої красуні, за відмінну роботу. Спільними зусиллями ми досягли бажаного -  забезпечили  новорічне свято його невідємним  атрибутом, а заодно  подарували  людям святковий новорічний настрій.

Яким був рік минулий для громади? Однозначно, нелегким. Прийшлося докладати зусиль, і немалих, щоб розвиватися. А головне – торувати поступ вперед.  Маємо здобутки, але нікуди від нас  не зникли й проблеми, які  потребують  негайного вирішення. Треба розуміти: одним махом нічого не зробиш. Потрібні - бачення можливостей і перспектив,  цілеспрямована робота. Без зволікань і відкладань наміченого на завтра. Віра у власні сили. Сказане  не для самозаспокоєння. Щойно сесія селищної ради затвердила новий бюджет громади на 2022 рік. Він не такий, як хотілося б. Можна сказати, слабенький. Але  кошти, закладені в ньому,  - наша опора. База для втілення проектів і задумів. Схвалено  проєкт плану соціально-економічного розвитку Лосинівської територіальної громади на 2022 рік.  Ми створили  «Агенцію місцевого розвитку». У своїй  роботі цей комунальний заклад  не обійдеться без вашої, шановні жителі громади, участі. Тому  ніхто, ні старий, ні школяр, не повинні стояти осторонь  громадського життя. І словом, а більше – ділом доводити свою повагу і любов  до рідних населених пунктів, мати  бажання бути корисним громаді в цілому. Громада продовжує  тісну співпрацю з програмою «Добре», яка допомагає нам краще    усвідомити  свої стратегічні цілі і шляхи їх вирішення. Ми стали засновником комунального  некомерційного підприємства «Лосинівський центр первинної медико-санітарної допомоги». Сесіями селищної ради  ухвалено  низку важливих цільових програм на наступний рік.   У планах багато хороших задумок і проектів. Спільними зусиллями нам під силу  вдихнути  в них повноцінне  життя.

Новорічне свято – це і привітання!

Мої новорічні поздоровлення депутатам Верховної Ради України Валерію Зубу, Анатолію Гуньку, депутату-лосинівчанину Борису Приходьку, депутату районної ради Юлії Кабриль. Шановні народні обранці! Бажаю, щоб Ваше життя у новому році було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами!

Депутати селищної ради, члени виконавчого комітету! Щиро зичу вам у новому році  подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях на благо громади!

Мій новорічний привіт і побажання благополуччя у новому році  працівникам підприємств ТОВ «Агрофірма Лосинівська», ПП «Агропрогрес», Лосинівського споживчого  товариства, ВТП РСС «Лосинівський хлібокомбінат», ТОВ «Лосинівський маслосирзавод», ФОП Костюченко «Лосинівські ковбаси», ТОВ «Мілком – Україна», ВАТ «Агросервіс», Лосинівської  дільниці Ніжинського Управління по експлуатації газового господарства ПАТ «Чернігівгаз»,  а також  сільгоспвиробникам -  СПОП «Ксена», ТОВ «ім. Прядка», ТОВ  «АГРО надія», СТОВ «Рід», СТОВ «Украгророзвиток», фермерських господарств «Терешківське - В.О.»,  «Еліта», «Новатор», «Флеш». Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вам і вашим рідним, на благо розквіту України та піднесення добробуту лосинівської громади.

Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Працівники комунальних   підприємств «Промінь» та «Благоустрій»!  Ваша галузь найскладніша. Вона  потребує не тільки технічного досвіду і знань, а й сучасного обладнання, матеріалів і постійного фінансування. Ви вже навчилися  чітко визначати та вирішувати поставлені перед вами завдання.  Робити життя  своїх земляків красивим, доглянутим, комфортнішим. Велике вам за це спасибі! Бажаю вам, щоб кожен

наступний день нового року додавав оптимізму, відчуття задоволення від роботи, бадьорості духу і сили.

Працівники соціальної сфери! У цю новорічну ніч хочу висловити і вам слова  вдячності за вашу працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість,  сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

Працівники в білосніжних халатах! Бажаю вам злагодженої роботи, взаємоповаги в колективах, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я наших пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті.
Сіячі розумного, доброго, вічного! Ви
борці  за розум дітей, їх знання, за їх майбутнє в цьому світі. Ви їх наставники і для деяких навіть друзі. Ви даруєте  дітям  надію і допомагаєте  розправити крила для великого польоту довжиною в життя. Від щирого серця бажаю стояти до кінця в цій боротьбі, не втрачати терпіння і кожен день з новими силами йти у бій.

Працівники культури! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток культури Лосинівської громади заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваюся і вірю, що  новий рік подарує вам душевну злагоду і натхнення в роботі.  Здійснить  всі ваші життєві плани, надії і мрії, Збереже творчий вогник у ваших серцях!

Моє новорічні вітання  колишнім воїнам АТО, які відстоювали незалежність і суверенітет України на Сході України у боротьбі із північним сусідом-агресором.

У цей новорічний святковий день хочу привітати також наших вогнеборців-чорнобильців. Велика вдячність вам, хлопці-герої,  за врятовану Україну від атомного монстра.

Мої новорічні привітання матерям-героїням, багатодітним мамам, прийомним матерям! Земний уклін Вам, дорогі берегині сімейних традицій, за Вашу невтомну працю, безмежне терпіння, душевну щедрість! Нехай в новому році Ваші діти будуть успішними, уважними і люблячими, а Ваше життя буде сповнене благополуччя і гармонії.

Зичу міцного здоров’я ветеранам праці - заслуженому працівнику культури України Миколі Сергійовичу Гудименку,  Ніні Дмитрівні Петрик. Старожилам громади! Ветерани, памятайте: я разом з вами. У радості і в горі. Не забувайте: ваші проблеми – мої проблеми. Стрілець завжди поряд з тими, хто потребує допомоги, підтримки, поради, доброго слова.

Мої новорічні вітання майстру спорту з пауерліфтингу Анатолію Гавришу, сальненським футболістав, які в цьому році порадували громаду  перемогою  у  районних змаганнях з футболу, учасникам обласної спартакіади територіальних громад. Мої друзі! Бажаю Вам ентузіазму, запальної  енергії, міцного здоров’я. Нехай на Вашому шляху ніколи не буде ніяких перешкод, нехай ваша завзятість супроводжується бажанням перемагати. Усіх земних благ Вам, чудового настрою, успіхів і підкорення нових висот у спорті!

Шановні мої друзі! Ще раз -  з Новим роком!  Хай 2022-й принесе вам  багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!

 

З повагою

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь