A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ !

Дата: 19.01.2022 09:58
Кількість переглядів: 250

Шановні громадяни, вкотре хочемо нагадати вам про безпечне користування електроприладами, газовим та пічним опаленням під час опалювального сезону.

Фото без опису

Почався опалювальний сезон, тому треба слідкувати за наявністю в  димоходах пічного опалення  сажі, перевірку пічного опалення на предмет тріщин та розколів, забезпечення незагоряємої підкладки біля топки пічного опалення. Не залишайте без нагляду або під нагляд дітей чи осіб похилого віку пічне опалення в дії. З початку року вже відбулося 2 виїзди пожежної команди на загоряння жилих приміщень.  Ось і вчора  в смт. Лосинівка по вул. Богословській, 33 сталася пожежа внаслідок короткого замикання електропроводки, що спонукало загоряння побутового холодильника та дивана. На щастя пожежа була своєчасно локалізована місцевою пожежною командою та небайдужими сусідами.

Електромережі , електроприлади  повинні експлуатуватися тільки у справному стані з урахуванням вказівок і рекомендацій заводів – виробників. У разі пошкоджень електромереж, вимикачів, розеток та інших електроприладів слід негайно вимкнути їх і вжити необхідних заходів щодо приведення до безпечного стану. При загорянні електроприладів та пристроїв негайно вимкніть апарат та джерело електроживлення, визвіть пожежну охорону. Якщо після знеструмлення горіння не припинилось, накрийте його ковдрою чи щільною тканиною для припинення доступу кисню, виведіть з приміщення людей котрі не беруть участі в гасінні пожежі.   Не забувайте, що ці прості вимоги зможуть зберегти в безпеці ваші оселі, здоров’я та життя.  

Сектор оборонно-мобілізаційної роботи,

цивільного захисту та надзвичайних ситуацій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь