A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: НОВІ ТАРИФИ НА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ  ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Дата: 31.01.2022 17:06
Кількість переглядів: 271

31 січня 2022  року  під  головуванням  Лосинівського селищного голови Анатолія Стрільця,  відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 41 питання з різних сфер життєдіяльності громади.

Після відкриття засідання, селищний голова привітав членів виконкому, які святкують свій день народження в січні місяці.

Під час засідання члени виконкому заслухали звіти та затвердили «План роботи виконавчого комітету та структурних підрозділів  Лосинівської селищної ради на І квартал  2022 року».

Було розглянуто питання та рішення прийнято « Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, в смт. Лосинівка». Так, з 1 березня  2022 року діятимуть нові тарифи:

-   централізоване водопостачання – 18 грн./м3 ;

-   централізоване водовідведення – 13 грн./м3,

Також  було прийнято рішення про зарахування осіб до соціального закладу «Гуртожиток Турбота» Центру надання соціальних послуг Лосинівської селищної ради.

Окрім того, прийнято рішення про запровадження проведення щорічного відкритого фестивалю «Сало-фест» на території села Сальне в останню суботу перед початком Великого посту, також внесено зміни до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Лосинівської селищної ради.

Серед прийнятих рішень декілька стосувались захисту прав дітей. Розглянули чимало заяв від громадян про надання матеріальної допомоги, а також прийняті інші важливі для життєдіяльності громади рішення.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення. Всі прийняті рішення відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Лосинівської територіальної громади.

Виконавчий комітет Лосинівської  селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь