A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРАЦЮВАЛИ НАД СТРАТЕГІЧНИМИ ТА ОПЕРАЦІЙНИМИ ЦІЛЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОСЛУГИ ПЕРВИННОЇ МЕДИЦИНИ В ГРОМАДІ

Дата: 21.02.2022 17:32
Кількість переглядів: 219

Рішенням 14 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання від 18.11.2021 року було затверджено другу пріоритетну послугу «Послуга первинної медичної допомоги», яку обрали жителі нашої громади та склад робочої групи по розробці плану щодо її удосконалення. 11 лютого робоча група зібралася на чергове засідання.

 

Розпочав засідання селищний голова Анатолій Стрілець, який є  координатор робочої групи. Анатолій Олексійович зауважив на важливості чітко визначитись з стратегічними  та операційними цілями, адже від цього залежатимуть як результати роботи групи, і реалізація послуги первинної медицини.

 Під час роботи члени  групи розділись на три підгрупи, завданням яких було виписати основні проблеми з надання послуги первинної медицини в громаді, при цьому одна група визначала проблеми з точки зору споживачів послу, тобто населення, друга –  з точки зору надавачів послуг - медичних працівників, і третя – з точки зору влади. В результаті роботи учасник групи вийшли на 18 основних проблем, за які потрібно було проголосувати кожному учаснику групи визначившись з трьома найголовнішими. Таким чином ми отримали основні блоки проблемних питань, які і стануть основою для стратегічних цілей, а з них  будуть виписані цілі операційні та готуватимуться окремі проекти покращення послуги первинної медицини. Для нашої громади це:

  • забезпечення медичних закладів ліками для надання першої невідкладної допомоги;
  • фінансове забезпечення закладів надання первинної медичної допомоги в громаді;
  • матеріально-технічне забезпечення закладів з надання первинної медичної допомоги в громаді та транспортне забезпечення для мешканців громади.

           На наступних засіданнях будемо працювати над конкретними проектами з удосконалення послуги первинної медицини.

     Консультаційно-методичну допомогу у розробці Плану нам також надають консультанти Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь