A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 01.06.2022 08:46
Кількість переглядів: 309

31 травня під головуванням селищного голови  відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто ряд поточних питань.

Фото без опису

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали інформацію про стан виконавської дисципліни, організації документів контролю та ведення діловодства в апараті та структурних підрозділах виконавчого комітету Лосинівської селищної ради та інформацію про соціальний супровід та надання соціальних послуг родинам, які опинились в складних життєвих обставинах.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти директорів  про роботу центру дитячої та юнацької творчості у напрямку творчого та культурного розвитку учнівської молоді протягом 2021-2022 н.р. та навчально-виробничого комбінату у напрямку професійної орієнтації учнівської молоді протягом 2021-2022 н.р.

Враховуючи введення в Україні воєнного стану та загрозу виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок військової російської агресії, члени виконавчого комітету погодили утворення добровільного формування цивільного захисту Лосинівської селищної ради  та Положення про добровільне формування. Дане рішення буде внесене на затвердження сесії.

Окрім цього, члени виконкому схвалити розклад руху автобуса Ніжин-Петрівка.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям Лосинівської ТГ.

Всього згідно порядку денного розглянуто 12 питань з різних сфер життєдіяльності. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Окрім цього, розглянуто питання: про заходи до Міжнародного Дня захисту дітей та  про отримання та роздачу гуманітарної допомоги населенню.

На завершення засідання, Анаталій Стрілець подякував усім за плідну та ефективну роботу.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь