A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

111 ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗА УКРАЇНУ

Дата: 14.06.2022 14:29
Кількість переглядів: 189

На календарі літо, а на душі 24 лютого… Дякую нашим захисникам за кожен новий день! Кожен з вас- герой нашого часу!

Фото без опису

Друзі! Хочу звернутися до кожного з вас: ми переживаємо нелегкий період, коли вся країна перебуває у стані реальної війни, і наш обов’язок – захищати свою землю від російського окупанта, спільно допомагати нашій армії та підтримувати мирних жителів.

І кожен має усвідомлювати те, що зараз відбувається і тримати руку на пульсі,  адже війна – триває. І прикладом цього є вчорашні ракетні прильоти у Прилуки.

Хоч громада живе відносно спокійним життям, але у воєнному стані. Друзі! Ми повинні пам’ятати, що кожен з нас має певні обов’язки в період війни. Звертаюсь до всіх вас  знову і знову - дотримуйтеся сигналів тривоги. Сподіваюсь, що у більшості з нас за ці дні війни сформувалась правильна реакція на сигнали. Дотримуйтеся правил поведінки у комендантську годину-особливо це стосується молоді. Перебувати на вулиці з 23.00 до 04.00  заборонено. Не забуваємо про світломаскування своїх будинків. Прошу дотримуйтеся розпорядження про реалізацію алкогольних напоїв та речовин вироблених на спиртовій основі.

У разі загрози, знати де знаходяться підвальні приміщення. Вдома наш захист – погріб. На території ТГ знаходяться 8 найпростіших укриттів та 3 споруди цивільного захисту.

Шановні батьки! Звертаюся до вас та нагадую, що під час перебування дітей на канікулах, всю відповідальність за збереження життя і здоров’я несете Ви. Тому звертайте увагу де ваші діти проводять своє дозвілля.

Повідомляю вас про те, що створюється добровільне формування цивільного захисту та добровільне формування територіальних громад. Прошу чоловіків громади вступати в добровільні формування для оборони та цивільного захисту всієї громади.

Не поширюйте в соціальних мережах не правдиву інформацію, не довіряйте фейкам, довіряйте тільки офіційним джерелам.

Закликаю всіх єднатися, бути пильними  та зберігати спокій. Адже тільки разом, спільними зусиллями, підтримкою один одного ми наближаємо перемогу.

З вірою в наші ЗСУ впевнені у Перемозі України!

Слава Україні!

З повагою

селищний голова  Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь