A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ПРИВІТАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 17.06.2022 16:54
Кількість переглядів: 216

День медичного працівника – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто своєю працею стоїть на сторожі людського здоров’я. Щорічно воно відзначається в третю неділю червня. Це гарна нагода знову подякувати нашим медикам за їх сумлінну працю. Вони лікують хвороби, рятують життя, зцілюють душі і серця, віддаючи себе до останку цій важкій, але такій благородній справі.

Фото без опису

Сьогодні, напередодні свята відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі КНП «Лосинівський ЦПМСД» Лосинівської селищної ради.

Зі словами вдячності та найкращими побажаннями звернувся до медичних працівників  селищний голова Анатолій Стрілець: «Професія медика - найгуманніша  в світі. Оскільки  на медичних працівників  покладено  відповідальність  за найбільшу  цінність на землі - життя та здоров’я людини. Саме ви стоїте  на  сторожі охорони  здоров’я людини Бажаю вам щастя, достатку, сімейного благополуччя, мирного неба над голової, рідної землі під ногами  і всього найкращого.»  Найсумлінніші працівники були відзначені грамотами і подяками.

Церемонію нагородження продовжила в.о. директора КНП «Лосинівський ЦПМСД» Лосинівської селищної ради Наталія Руденко. Ще низка медичних працівників отримали грамот       и  та цінні подарунки

Багато також добрих слів і побажань медичні працівники почули від,  завідуючої Лосинівської  амбулаторії ЗПСМ- Тетяни Петрик, лікаря- хірурга Лосинівської  амбулаторії ЗПСМ- Миколи Багмута та заступника селищного голови- Оксани Мелашенко.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради приєднується до привітань та щирих побажань на адресу всіх представників медичної галузі з нагоди свята. Нехай кожен день Ваш славиться гідною роботою, нехай навіть і найкрихітнішим, але внеском у порятунок здоров’я. Бажаємо миру і міцних сил, медичної витримки, удачі, підтримки, достатку і радості!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь