A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

117 ДЕНЬ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ

Дата: 20.06.2022 16:18
Кількість переглядів: 190

Боротьба українського народу проти російських окупантів триває. На території нашої громади, дякуючи Богу та нашим захисникам, все спокійно та контрольовано. Люди живуть мирним життям. Хоча це не привід забувати, що в Україні йде повномасштабна війна, гинуть діти, мирні  люди, гинуть військові.

Традиційно, рівно о 9- й ранку вшановуємо  героїв – земляків, які заплатили найвищу ціну у цій війні -  власне життя, а також всіх полеглих внаслідок військової агресії Росії проти України.

Сьогодні окупанти  знову запускають свої смертоносні ракети. Обстрілюють  міста і села Чернігівської та Сумської областей. Ворог нам щодня нагадує, що  війна не закінчилася, а отже всім треба бути напоготові. Кожному  потрібно  знати основні правила поведінки у воєнний час.

Звертаюсь до громадян: не ігноруйте сигнали «Повітряна тривога». У разі надходження попередження про загрозу на додаток у телефоні, слідуйте в укриття. Нагадую вкотре про дотримання світломаскування. Це- справді важливо! Дотримуйтеся правил комендантської години та правопорядку.

Питання укриттів є питання №1.  Провести благоустрій, ремонт усіх укриттів які знаходяться на території громади, в тому числі домашні погреби.

Звертаюся до кожного з вас та прошу дотримуватися благоустрою на закріплених за вами територіях. Окреме моє велике прохання вийти на кладовища для наведення порядку, а саме: косіння, вирубування, випилювання, прибирання, тощо.                                   

  Шановні батьки! Нагадую Вам, що Ви несете особисту відповідальність за життя і здоров’я своїх дітей під час літніх канікул. Не залишайте дітей без нагляду старших у період літнього відпочинку. Перебуваючи на літніх канікулах, Ваші діти повинні дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.

Миру всім, спокою і віри у Перемогу!

Слава Україні!

З повагою

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь