A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

153 ДЕНЬ ВІЙНИ

Дата: 26.07.2022 12:44
Кількість переглядів: 156

Лише вдумайтеся у цифру:153 дні! За кожен день війни життя кожного з нас змінилося. Ми всі живемо у режимі  до і після 24 лютого… За кожний ранок дякуємо нашим захисникам!  За кожний день, що наближає усіх нас до Перемоги!

Фото без опису

Пам’ятаємо всіх, хто віддав у цій війні найцінніше – своє життя. Хвилина мовчання – щоранку о 09:00 год. вже в серці кожного українця назавжди, бо таке забути чи пробачити не можливо.

Громада живе відносно звичним у нинішніх умовах життям. Хоча це не привід забувати, що в Україні йде повномасштабна війна, гинуть діти, мирні  люди, гинуть військові. Не варто забувати  про правила, які є важливі під час воєнного стану. Не ігноруйте сигнали «Повітряна тривога». Повітряна тривога означає, що сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків, або є підтвердження про запуск ракет. У разі надходження попередження про загрозу на додаток у телефоні, слідуйте в укриття.  Вкотре нагадую про дотримання комендантської години, світломаскування, правил дорожнього руху та правил правопорядку  бо багато хто вже стомився від цих правил і не дотримується їх. Пам’ятайте, що війна – це серйозно. Тому будьте відповідальними .

На сьогоднішній день продовжуються роботи по підготовці укриттів цивільного захисту та найпростіших укриттів. На даний час найбільше уваги приділяється укриттям у закладах освіти.

Шановні батьки, вкотре звертаюсь до вас! Пам'ятайте! Життя та здоров’я Вашої дитини залежить від Вашого постійного контролю. Звертайте  увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина або доньки  за межами дому у вечірній час. Бережіть своїх дітей, не залишайте їх без нагляду,

Слава Україні!

З повагою

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь