A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ: ЯК ШВИДКО МИ ВСЕ ЗАБУЛИ…

Дата: 01.08.2022 11:49
Кількість переглядів: 178

Шановні мешканці Лосинівської  територіальної громади! На території нашої громади, дякуючи Богу та нашим захисникам, все спокійно та контрольовано. Але мене сьогодні дивує те, як швидко вдалось нам забути про всі березневі жахіття. І на сьогоднішній день  кожен має усвідомлювати те, що зараз відбувається і тримати руку на пульсі,  адже війна – триває.

Фото без опису

Хочу звернутися до кожного з вас знову і знову. Нагадую про комендантську годину. Заборонено перебувати на вулиці з 23.00 до 04.00 год. та не забуваємо про світломаскування своїх будинків. Прошу дотримуйтеся розпорядження про реалізацію алкогольних напоїв. Прохання, бути обачними та обережними під час водіння авто, пам’ятати про відповідальність за кермом у нетверезому стані. Неодноразово чую критику в сторону влади про бурні святкування з гучною музикою та криками, що порушує тишу і правопорядок в селищі, а ще більше порушує поведінку деяких громадян селища під час воєнного стану. На кожній нараді, кожному заході в соціальних мережах я звертався з проханням не забувати про дотримання правопорядку та дисципліни про, що і ще раз нагадую сьогодні. Давайте будемо скромніші, чемніші та людяніші. Завчасно дякую за порозуміння.

Шановні батьки! Звертаюся до вас та нагадую, що під час перебування дітей на канікулах, всю відповідальність за збереження життя і здоров’я несете Ви. Тому звертайте увагу де ваші діти проводять своє дозвілля.

Миру всім, спокою і віри у Перемогу!

Слава Україні!

З повагою

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь