A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2022 09:40
Кількість переглядів: 219

Шановні жителі громади! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора  та  Дня Незалежності України! Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його барви – блакить неба й зерновий лан символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

День Державного прапора  та день Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність.

Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, омріяну незалежність, яку виборювали віками. Те, що зараз відбувається в Україні – це війна за незалежність, це війна за найважливіші цінності: життя, правда, справедливість, людяність.

Знову наша незалежність сплачується життям захисників і захисниць України, які, ризикуючи собою щодня, наближають перемогу над російським агресором. Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши всіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині, відстояти європейські і загальнолюдські цінності.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.  

Бажаю кожному з вас миру, спокою, злагоди, міцного здоров'я та  щедрої долі, успіхів у кожній розпочатій справі заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.  

Слава Україні! Героям слава! Все буде Україна!

З повагою

селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь