A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НАВЧАЛЬНИЙ РІК В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 02.09.2022 16:00
Кількість переглядів: 204

Як і інші заклади освіти району, області, України ми розпочинаємо новий 2022-2023 навчальний рік в умовах воєнного стану і мріємо про Перемогу і найшвидше повернення до звичного режиму роботи. У цьому навчальному році до 6-ти закладів загальної середньої освіти громади прийшов 601 учень, з них 20 це діти, яких війна змусила прийти на навчання не в рідну школу в Харкові, Луганську, Херсоні, Лисичанську..., а в Лосинівці, Світанку, Шатурі, які їх прихистили. А 18 наших діток перебувають в інших містах і навіть в інших країнах.

Фото без опису

На жаль, не всі і навчальні заклади громади сьогодні наповнились дитячими голосами, адже 2 заклади будуть працювати дистанційно, решта – за змішаною формою роботи в залежності від заяв батьків.

Протягом літа була проведена значна робота по підготовці укриттів для учасників освітнього процесу. До роботи долучались всі: і працівники шкільних колективів, і батьки, і не байдужі мешканці громади. Фінансово і матеріально допомагали народний депутат Валерій Зуб, сільгосппідприємства, приватні підприємці, волонтерські організації та благодійні фонди. Використовувались кошти місцевого бюджету.

Дякуємо усім, хто долучився до підготовки наших закладів освіти до навчального року. Він буде не легким для всіх учасників освітнього процесу, але це наш фронт і наш вклад у Перемогу, а решту зроблять Збройні Сили України! То ж Перемоги нам на усіх фронтах і мирного неба над головою!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь