A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

Дата: 14.09.2022 12:03
Кількість переглядів: 363

14 вересня 2022 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця, було проведено засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Лосинівської селищної ради на якому розглядалося одне питання, яке стосувалося роботи закладів освіти Лосинівської  територіальної громади в умовах розповсюдження захворювань на ГРВІ та COVID-19.

В.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  Наталія Гавриш, зазначила, що стрімко зростає рівень захворюваності на ГРВІ та COVID-19 серед здобувачів освіти  та педагогічних працівників. Станом на 14.09.2022 року Лосинівський ЗЗСО – 35% хворих (125 учнів),  Шатурська гімназія – 51% хворих (20 учнів),  Сальненський ЗЗСО – 14 % хворих,  Світанківський ЗЗСО – 11% хворих,   Перемозький ЗЗСО – 3% хворих,  ЗДО «Сонечко» – 29% хворих. 

За результатом обговорення щодо роботи ЗЗСО Лосинівської  територіальної громади, комісія вирішила: для здобувачів Лосинівського ЗЗСО та Шатурської гімназії з 15.09.2022 року організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.

З метою подальшої організації роботи освітнього процесу Анатолій Стрілець, дав доручення проводити щоденний моніторинг рівня захворюваності  в усіх закладах освіти.

Протокол № 12

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь