A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕЛЕГАЦІЯ В ЛОСИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 24.10.2022 12:15
Кількість переглядів: 217

21 жовтня 2021 року з робочою поїздкою відвідали Лосинівську громаду  перша заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей, разом із заступницею голови Ніжинської РДА Людмилою Желадою та керівниками структурних підрозділів Ніжинської РДА.

Фото без опису

Під час наради, селищний голова Анатолій Стрілець спільно з головним лікарем КНП «Лосинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миколою Дідиченком, проінформували про діяльністю КНП. Обговорили підготовку до осінньо-зимового періоду, акцентувавши увагу на альтернативному опаленні закладу.

Відвідали Галицький заклад загальної середньої освіти. Обговорили організацію освітньо-виховного процесу,  підготовку до осінньо-зимового періоду та перевірили стан укриттів.

Ознайомилися з діяльністю підприємства ТОВ «Лосинівський маслосирзавод».

Після чого селищний голова Анатолій Стрілець  спільно  з заступником селищного голови Оксаною Мелашенко та старостами старостинських округів Лосинівської селищної  ради  взяли участь у робочій нараді, яку провів начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун в селі Рівчак-Степанівці Макіївської територіальної громади.

Серед питань, які розглянули на нараді: підготовка до зими соціально незахищених верств населення, забезпечення безпеки та оборони громадського порядку на території громади, організація навчального та виховного процесу у закладах освіти та стан справ у сфері соціального захисту населення та інші проблемні питання.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

Фото з офіційного сайту Ніжинської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь