A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

18 ПРОГРАМ НА НАСТУПНИЙ РІК ПОГОДИЛИ НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 28.10.2022 13:01
Кількість переглядів: 247

28 жовтня під керівництвом селищного голови Анатолія Стрільця, відбулося  засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради. На порядок денний було винесено важливі питання для життєдіяльності громади.

Фото без опису

Присутні на засіданні вшанували воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії рф. проти України.

Члени виконавчого комітету затвердили звіт про виконання плану соціально-економічного розвитку Лосинівської ТГ за 9 місяців 2022 року та звіт про виконання бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

На засіданні виконавчого комітету були внесенні зміни до кошторисів селищного бюджету та схвалено 18 програм на наступний рік.

Окрім цього також розглядалися питання щодо роботи центру з надання соціальних послуг, затверджено переліку пунктів обігріву в Лосинівській територіальній громаді, внесено зміни до складу деяких комісій Лосинівської селищної ради та інші важливі питання для забезпечення  життєдіяльності жителів громади.  

Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям громади.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади. Члени виконкому працювали конструктивно та злагоджено.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь