A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРО ГОЛОВНЕ – НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.11.2022 15:16
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

22 листопада селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ провів позачергову двадцять першу сесію Лосинівської селищної  ради VIII скликання, де було розглянуто 35 питань порядку денного.

Традиційно, з великим сумом та скорботою учасники засідання у хвилині мовчання віддали шану усім загиблим за Україну, її вічні цінності – свободу, територіальну цілісність, незалежність. Вічна пам’ять і слава полеглим!

Перед початком засідання селищний голова привітав всіх присутніх зі святами які святкують у листопаді місяці та користуючись нагодою до Дня працівників сільського господарства вручив подяки керівникам сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств громади.

Після чого депутати затвердили порядок денний сесії та перейшли до обговорення його питань. Сесії передували засідання постійних комісій, на яких було детально обговорено питання.

 Зокрема розглянули блок бюджетних питання. Зокрема прийнято рішення про передачу субвенцію з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Ніжинської районної ради на 2022 рік в сумі 124 523 грн  на фінансування  призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги(крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) в сумі 92 000 грн. та на виконання Програми діяльності громадської організації «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» «Афганець – 2022»  в сумі 32 523 грн. Також було прийнято рішення передати субвенцію з бюджету Лосинівської селищної територіальної громади до бюджету Вертіївської сільської територіальної громади на 2022 рік в сумі 29 807 грн. на утримання Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області.

Одноголосним рішенням депутати затвердили нову старосту Терешківського старостинського округу. Нею стала – Дорогінська Вікторія Іванівна.

У ході засідання депутати затвердили ряд цільових програм, які будуть реалізовуватися у 2023 році. Зокрема, затверджено низку програм освітянської галузі.  

Окрім того, затверджено ряд і інших програм з  благоустрою, соціального та культурного розвитку громади, внесено зміни та доповнення до діючих програм.

Під час засідання сесії депутати розглянули й  інші важливі питання життєдіяльності громади та прийняли відповідні рішення.

Сесії передували засідання постійних комісій, на яких було детально обговорено питання.

З усіх питань, які розглядалися на порядку денному прийняті відповідні рішення.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь