Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 12.12.2022 14:12
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Сьогодні 12 грудня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Лосинівської селищної ради,   його провів селищний голова Анатолій Стрілець. В роботі взяли участь 14 членів виконавчого комітету.

Розпочалося засідання виконавчого комітету хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять земляків, які віддали своє життя, у боротьбі з ворогом, за Українську державність.

У ході засідання виконавчого комітету було схвалено проект бюджету на 2023 рік та проект плану соціально-економічного розвитку ТГ на 2023 рік з подальшим затвердженням на сесії селищної  ради. Було враховано всі соціально важливі напрямки громади: фінансування закладів охорони здоров'я, освіти, соціальної служби тощо.

Членами виконавчого комітету було затверджено норми харчування та встановлено вартість харчування для осіб похилого віку в соціальному закладі «Гуртожиток «Турбота» Центру надання соціальних послуг. З нагоди новорічних та різдвяних свят було затверджено список дітей, які отримають солодкі подарунки.

В хоті засідання затверджено види  робіт та перелік об’єктів для відбування засудженими до громадських робіт та порушниками на яких накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт або суспільно-корисних робіт. Також були прийняті рішення щодо внесення змін до складу Комісій Лосинівської селищної ради та визначені місця для розміщення «Пункту Незламності».

Відповідно до заяв громадян було надано дозвіл на зріз аварійних дерев, присвоєно поштові адреси, надано одноразову матеріальну грошову допомогу, призначено помічників тощо.

Також на засіданні виконавчого комітету розглядалися й інші важливі питань щодо забезпечення життєдіяльності громади. Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 33 питання порядку денного. Згідно з чинним законодавством усі ухвалені рішення будуть оприлюднені на офіційному веб сайті Лосинівської селищної ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету». Засідання виконавчого комітету пройшло у конструктивній, діловій атмосфері.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь