A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОБДАРОВАНІ ДІТИ ЦЕ ЗОЛОТИЙ ЗАПАС НАЦІЇ, ЇЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ЕЛІТА, ГОРДІСТЬ І НАДІЯ УКРАЇНИ, ДЖЕРЕЛО ЇЇ АВТОРИТЕТУ У СВІТІ 

Дата: 22.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Напередодні новорічних свят переможців та лауреатів різних конкурсів селищний голова Анатолій Стрілець відзначив подяками.

Свої відзнаки за сумлінне ставлення до навчального та освітнього процесу, відповідальність, старанність, патріотизм,  високі досягнення у навчанні, активну участь у шкільних заходах та житті Лосинівської громади отримали:

1.Михайлевська  Софія  – учениця Галицького ЗЗСО (Диплом І ст. у Інтернет-олімпіаді з укр. мови та літ. на освітній платформі «На урок»; Диплом ІІ ст. у Інтернет-олімпіаді з математики на освітній платформі «На урок»; Учасниця конкурсу «ІІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови»).

2. Дерев’янко Марія - учениця Галицького ЗЗСО (Диплом ІІ ст. у Інтернет-олімпіаді з укр. мови та літ. на освітній платформі «На урок»; Учасниця конкурсу «ІІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови»).

3. Дємьохіна  Богдана - учениця Галицького ЗЗСО (Диплом І ст. у Інтернет-олімпіаді з укр. мови та літ. на освітній платформі «На урок»).

4.Івашко Микита – учень Лосинівського ЗЗСО (Переможець ІІ етапу Міжнародного конкурсу з укр. мови імені Петра Яцика) .

5. Прокопенко Поліна – учениця Лосинівського ЗЗСО (Лауреат премії Гран-прі Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Зірки моєї Батьківщини» в номінації «Образотворче мистецтво»; Лауреат І премії Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Різдвяна Україна» в номінації «Образотворче мистецтво»).

6. Сусло Вікторія – учениця Сальненського ЗЗСО (Диплом І ст. у Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»).

7.Думенко Дмитро -  учень Сальненського ЗЗСО (ІІ місце у районних змаганнях із волейболу).

8. Галета Валерія – учениця Світанківський ЗЗСО (Диплом І ст. у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка).

9.Чепурна Яна-  учениця Світанківський ЗЗСО (Диплом І ст. обласного етапу Зльоту учнівських лісництв. Учасниця Всеукраїнського Зльоту учнівських лісництв;. 2 місце у командних змаганнях із волейболу до Дня пам’яті героїв Крут).

10. Бондар Олексій  - учень Світанківського ЗЗСО (Диплом І ст. обласного етапу Зльоту учнівських лісництв. Учасниця Всеукраїнського Зльоту учнівських лісництв. 2 місце у командних змаганнях із волейболу до Дня пам’яті героїв Крут.)

11.Прокопенко Руслан - учень Світанківського ЗЗСО (Диплом І ст. обласного етапу Зльоту учнівських лісництв. Учасниця Всеукраїнського Зльоту учнівських лісництв. 2 місце у командних змаганнях із волейболу до Дня пам’яті героїв Крут0.

12.Постол  Станіслав - учень Світанківського ЗЗСО (2 місце у командних змаганнях із волейболу до Дня пам’яті героїв Крут).

13. Гриценко Нікіта- учень Світанківського ЗЗСО (2 місце у командних змаганнях із волейболу до Дня пам’яті героїв Крут).

14.Кумпан Богдан – учень Перемозького ЗЗСО (Переможець обласного етапу конкурсу «Хлібом славиться Чернігівська земля» у номінації «Хліб на рушнику»).

15. Коровай  Ангеліна - учень Перемозького ЗЗСО (Переможець обласного етапу конкурсу «Хлібом славиться Чернігівська земля» у номінації «Традиційна обрядова випічка Поліського краю».

16. Кулинко Альона – учениця Перемозького ЗЗСО (Переможець обласного етапу Всеукраїнського турніру юних натуралістів. Учасниця Всеукраїнського турніру юних натуралістів).

17.Шевчун  Назар – учень Перемозького ЗЗСО (Переможець обласного етапу Всеукраїнського турніру юних натуралістів. Учасник Всеукраїнського турніру юних натуралістів).

18.Рубан Діана – учениця Шатурської гімназії (Диплом ІІ ст. у ІІ етапі Міжнародного конкурсу з укр. мови імені Петра Яцика. Учасниця ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з укр. мови імені Петра Яцика).

Окрім подяк всі нагороджені отримали солодкі подарункові набори .

Селищний голова висловлює слова подяки батькам та педагогічним колективам закладів освіти  за розумних, творчих та активних дітей, а школярам бажає  нових відкриттів,  здійснення мрій та щоб вогник творчості не згас!

Вітаємо талановитих  переможців та лауреатів конкурсів і бажаємо їм подальших творчих досягнень та перемог!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь