A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЛОСИНІВСЬКОЇ ТГ! ВСТУП ДО ЗВО ДСНС УКРАЇНИ

Дата: 23.01.2023 09:30
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Рятувальники Ніжинського районного управління запрошують юнаків та дівчат, які прагнуть отримати професію пожежного-рятувальника та готові стати на стежину професійних вогнеборців, вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Правила прийому до закладів вищої освіти ДСНС України у 2023 році, розміщені на веб-сайтах відповідних навчальних закладів.

На першому (бакалаврському) рівні здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями: пожежна безпека, цивільна безпека, психологія, хімічні технології та інженерія, екологія та комп’ютерні науки.

Під час навчання здобувачі вищої освіти забезпечуються форменим одягом, комфортними умовами проживання в курсантському гуртожитку, триразовим харчуванням, грошовим забезпеченням, безкоштовним медичним обслуговуванням та мають можливість займатися спортом.

Після закінчення закладу вищої освіти цивільного захисту випускникам присвоюється офіцерське звання та гарантовано працевлаштовують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь