A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РОЗГЛЯНУЛИ НИЗКУ ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Дата: 31.01.2023 15:47
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Сьогодні, 31 січня відбулося перше в поточному році засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця.  Традиційно розпочали засідання з хвилини мовчання за загиблими внаслідок агресії рф проти України.

У засіданні взяли участь 17 членів виконкому, було розглянуто 26 проєктів рішень з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконавчого комітету заслухали звіти щодо виконання «Плану соціально-економічного розвитку Лосинівської територіальної громади за 2022 рік», «Про виконання бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за 2022 рік», про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету селищної ради протягом 2022 року та про роботу адміністративної комісії при виконкомі у 2022 році.

У рамках засідання ухвалено рішення про розгортання «Пункту незламності № 2» в Лосинівській територіальній громаді, затверджено «Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки», внесено зміни  до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Лосинівської селищної ради , «Комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій» та  «Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми».

Також було розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Окрім того, на підставі поданих документів, надали згоду на реєстрацію помічників для недієздатних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

Обговорені та підтримані рішення, що стосувалися виділення та надання матеріальної грошової допомоги. Розглянуто подання служби у справах дітей та опікунської ради щодо соціального та правового захисту дітей, ухвалено відповідні рішення.

З усіх питань порядку денного прийняті рішення, що відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті громади.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь