A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

23 сесія 8 скликання

Дата: 06.02.2023 15:18
Кількість переглядів: 156

1. Про  звіт селищного голови про роботу селищної ради та виконавчого комітету за 2022 рік.

2. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за  2022 рік.

Додаток

3. Про затвердження Програми фінансової  підтримки діяльності 16 ДПРЧ  (м. Ніжин) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області на 2023 рік.

Програма

4. Про передачу коштів субвенції з бюджету селищної територіальної громади державному бюджету на виконання  програм соціально-економічного розвитку регіонів.

5. Про передачу іншої субвенції з бюджету Лосинівської селищної  територіальної громади.

6. Про  внесення змін до рішення 15 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 23.12.2021 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Додаток

7. Про  передачу насоса глибинного на баланс КП «Промінь» Лосинівської селищної ради.

8. Про  внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Лосинівської селищної ради.

9. Про  затвердження рішень виконавчого комітету Лосинівської селищної ради, прийнятих в міжсесійний період.

10. Про  внесення змін до рішення 21 позачергової сесії восьмого скликання від 22.11.2022 року «Про затвердження Програми оплачуваних громадських робіт для матеріальної підтримки безробітних Лосинівської територіальної громади на 2023 рік».

11. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Лосинівської селищної ради та затвердження в новій редакції.

12. Про затвердження Положення про службові відрядження  працівників Лосинівської селищної ради в межах України та закордон.

13.Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період.

14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Галеті О.М.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Галеті О.М.

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Кас`ян В.П.

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Кательницькому С.М.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку  (пай)  сертифіката Молостова Н.С.

19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Постол Г.В.

20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Сороколіт А.М.

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Шуст С.М.

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Ярмак М.В.

23. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Заболотній Л.Ф.

24. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Лаврінець С.М.

25. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Лободі В.О.

26. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Лободі В.О.

27. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Метейко О.С.

28. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Парасюк П.П.

29. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Савченко Д.А.

30. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Савченко Д.А.

31. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Шулежко В.М.

32. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Яриничу Л.М.

33. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Гавришу І.Л.

34. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Дерев`янко Н.В.

35. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Коновал М.М.

36. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Федоренко В.А., Федоренко А.І., Федоренко Н.І., Руденко О.А.

37. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Погорєлову О.В.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду.

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду.

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельних ділянок під проектними польовими дорогами , розташованими в масиві земель сільськогосподарського призначення в межах орендованих паїв та передачу їх в оренду ПП «Агропрогрес» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної частки(паю) згідно рішення суду.

42.Про поновлення договору оренди землі.

43. Про внесення змін до договору оренди землі.

44. Про передачу земельних ділянок в оренду.

45.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

46.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

47.Розгляд заяв.

48.Інші питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь