Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

23 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗА 2022 РІК, ВИКОНАННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ТА  ІНШІ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ  ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 20.02.2023 15:51
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

16 лютого 2022 року під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця, відбулося засідання 23 сесії 8 скликання. На засіданні були присутні депутати селищної ради, старости старостинських округів, начальники структурних підрозділів. На початку засідання  присутні  вшанували хвилиною мовчання патріотів, мирних громадян, захисників і захисниць України, які загинули з часу повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

З 22 депутатів  присутніх було 16 . Під час сесії було розглянуто ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади.  Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі  питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

Одним із найважливіших питань порядку денного було затвердження звіту селищного голови про роботу селищної ради та виконавчого комітету за 2022 рік. У звіті селищний голова Анатолій Стрілець охопив усі напрямки роботи ради та виконкому у звітному періоді, зазначивши, що цей звіт є підсумком роботи не лише голови, а й величезного колективу: депутатів, членів виконавчого комітету, працівників виконкому селищної ради, старост і працівників старостатів, керівників та працівників підприємств, установ та організацій громади, усіх небайдужих мешканців. Можливо нам вдалось не багато зробити у цьому році і втілені не всі наші плани, проте маємо і вагомі здобутки.

Всього депутати одноголосно прийняли 50 рішень, серед яких є  затвердження звіту про виконання  бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за  2022 рік,  затвердження Програми фінансової  підтримки діяльності 16 ДПРЧ  (м. Ніжин) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області на 2023 рік,  про передачу коштів субвенції з бюджету селищної територіальної громади державному бюджету на виконання  програм соціально-економічного розвитку регіонів та інші важливі питання для розвитку громади.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосувалися надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі, про виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) та передачу її у власність, про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки, реєстрацію права  поновлення та несення змін до договору оренди землі.

По закінченню пленарного засідання селищний голова  подякував депутатському корпусу за злагоджену роботу.

Відповідно до регламенту усі рішення порядку денного  будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Лосинівської територіальної громади для ознайомлення у визначені строки.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь