A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЖОРСТОКА ВІЙНА ЗАБИРАЄ  ЦВІТ НАШОЇ КРАЇНИ- МОЛОДИХ, АКТИВНИХ, НАЙКРАЩИХ…

Дата: 29.03.2023 16:03
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Скорбота. Сум. Втрата кращих. Хижа війна забирає синів України. Тих, хто всім серцем любив свою Батьківщину та здобував для неї вільне майбуття. Ми відчуваємо неймовірний біль, коли прощаємося з синами Героями.

Сьогодні попрощалися та провели в останню дорогу нашого земляка, воїна ЗСУ – Мірошенка Олега Анатолійовича, 08.08.1995 р.н.,  який віддав своє життя за свободу і незалежність нашої Держави, за мирне життя кожного з нас. Йому було лише 27 років… Скільки залишилося недороблених справ, невтілених планів, нездійснених мрій…

Олег житель м.Ніжин та все своє дитинство провів в нашому селищі в дідуся Гудименка Миколи Йосиповича та бабусі Гудименко Тамари Василівни. Навчався в школі № 9, яку закінчив у 2012 році. У 2014 році був учасником Революції гідності. З Майдану добровольцем поїхав прямо в Піски, на той час було йому лише 19 років. Коли почалася війна, не чекаючи повістки, сам пішов  до військомату, мобілізувався та став на захист рідної неньки, яку боронив заради нас усіх.Проходив навчаннях в Британії. Був єдиним люблячим сином у матері…

Чимало людей прийшли віддати останню шану Герою. «Живим коридором» на колінах, зі сльозами на очах та журбою  у серці вони зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого захисника України.

Відданого сина свого народу, безстрашного воїна, для якого Україна була понад усе, проводжали в дорогу вічності  рідні, близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі громади.

Олег прожив коротке, але свідоме життя справжнього чоловіка та патріота. Його смерть стала страшною раною і вічним болем для рідних та друзів. Безмежно сумуємо і гірко плачемо всі, бо ми втратили молодого та мужнього воїна.

Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Світла пам’ять ГЕРОЮ!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь