A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

АТЕСТАЦІЯ – ВАЖЛИВИЙ РУБІЖ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕДАГОГА

Дата: 10.04.2023 14:59
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України у закладах освіти Лосинівської ТГ щороку у березні-квітні проходить атестація. Це надзвичайно важливий етап у діяльності закладу, оскільки вона відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу та педагогічній майстерності вчителя.

07 квітня 2023 року у відділі освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На засідання була запрошена голова первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Лосинівської ТГ Інга Чеботаєва.

Чергову атестацію у 2022-2023 н. р. проходили 14 педагогічних працівників Галицького, Лосинівського, Перемозького, Сальненського, Світанківського закладів загальної середньої освіти та Шатурської гімназії. Засобами мультимедійних презентацій вони цікаво й змістовно представляли свої творчі напрацювання протягом атестаційного періоду. Лунали і власні поезії учителів, демонструвалися їх вироби, друковані методичні матеріали, учительські та учнівські нагороди. Змістовні презентації вчителів спонукали всіх присутніх до обговорення, а тому не залишилося байдужих спостерігачів. Усім була надана можливість висловити власну думку про діяльність того чи іншого вчителя.

За результатами засідання 12 педагогічних працівників підтвердили кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 4 – педагогічне звання «старший учитель», 1 – педагогічне звання «учитель-методист»; 1 педагогічному працівнику підвищили  кваліфікаційну категорію на «спеціаліст вищої категорії», 1 – присвоїли педагогічне звання «старший учитель».

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради щиро вітає своїх працівників із успішною атестацією! Бажаємо нашим колегам творчих успіхів та здобутків, креативності, розсудливості, мудрості! Дякуємо за творчість і професіоналізм! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь