A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

24 (позачергова) сесія 8 скликання

Дата: 25.04.2023 12:22
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

1.Про  внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання Лосинівської селищної ради від 22.12.2022 року «Про  бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Додоток

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальної установи «Агенція місцевого розвитку»  Лосинівської селищної ради  Ніжинського району Чернігівської області  на 2023 рік.

3. Про затвердження Концепції створення центру надання адміністративних послуг Лосинівської селищної ради .

4. Про  надання згоди на списання майна комунальної  власності Лосинівської селищної ради.

Додаток

Додаток

Додаток

Додаток

Додаток

5. Про передачу автомобіля та причепа в оперативне управління.

Додаток 

6. Про затвердження розрахунку розміру заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів у 2023 році.

7. Про надання дозволу  на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області за адресою: вул. Шевченка 2,смт.Лосинівка Ніжинського району Чернігівської області».

8.Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення Лосинівської територіальної громади на 2023 рік»

9. Про затвердження договорів , укладених селищним головою від імені ради.

10. Про внесення змін до рішення 23 сесії Лосинівської селищної ради 8 скликання від 16 лютого  2023 року «Про передачу земельних ділянок в оренду»

11. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період.

12.Про встановлення надбавки за вислугу років селищному голові.

13.Про звільнення Мелашенко О.М. з посади заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами(секретаря) виконавчого комітету Лосинівської селищної ради.

14. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Лосинівської селищної ради та затвердження в новій редакції.

15. Про затвердження керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Лосинівської селищної ради.

16.Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Лосинівської селищної ради.

17.Про припинення права користування земельної  ділянки Трух О.М.

18.Про припинення права користування земельної  ділянки Ляшенко В.М.

19.Про припинення права користування земельної  ділянки Заблоцькому П.Б.

20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Білогруд Г.І.

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай) Пасацькій О.В.

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  в натурі  (на місцевості) земельної ділянки  громадянину  – власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Сірій М.В.

23. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Калініченко В.О.

24. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Кас`ян В.П.

25. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Постол Г.В.

26. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Боровик В.П.

27. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Артеменко І.А.

28. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Артеменко І.А.

29. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Михайличенко О.М.

30. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Кательницькому С.М.

31. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Сабецькій Т.С.

32. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Чудак А.І.

33. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Чудак А.І.

34. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Парубець Н.В., Парубець О.П., Стадниченко О.П., Бондар С.П.

35. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Молостовій Н.С.

36. Про затвердження технічної документації  із землеустрою, виділення в натурі ( на місцевості) земельної  ділянки  та реєстрацію права  власності на земельну  ділянку  громадянину  - власнику сертифіката на право на земельну частку(пай)  Шуст С.М.

37. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Дерев`янку О.В.

38. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Лелюх О.В.

39. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Парубець М.В.

40. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Пасічник В.С.

41. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Роговинському С.Г.

42. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Кондаковій В.В.,Бабич Г.В.

43. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Кошелівському М.О.

44. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Литовченко У.В.

45. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Шейко Г.О.

46. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Парубець Г.О.

47. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Кравцову В.А.

48. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Горлач Н.А., Горлач Р.М.

49. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Білан Б.М.

50. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Хатун В.М.

51. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Приходько О.В.

52. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  у  власність  Парубець А.Д.

53. Про затвердження технічної документації та про надання земельної ділянки  в оренду Росієць І.Л.

54. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,0624 га.

55. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,0638га.

56. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,4760га.

57. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,0236га.

58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Укр Агро Успіх».

59. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення ПП «Агропрогрес».

60. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) ДП «Чернігівський облавтодор».

61.Про надання дозволу на зменшення площі проінвентаризованої земельної ділянки.

62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду СПОП «Ксена».

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду СПОП «Ксена».

64.Про  уточнення рішення виконавчого комітету №94 від 29.12.1995 року «Про передачу земельної ділянки у приватну власність».

65.Розгляд заяв.

66.Інші питання.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь