A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЛОСИНІВСЬКА ГРОМАДА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У НОВОМУ ПРОЄКТІ

Дата: 10.05.2023 16:33
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Лосинівська територіальна громада була обрана для участі в проєкті «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних, співпраці  та залучення громади », який сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні та фінансується Урядом Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.  

З 08 по 09 травня відбулася перша серія тренінгів на базі Лосинівської селищної ради  за участю представників Талалаївської сільської ради. Впродовж двох днів учасники дізнались як загалом в щоденному інформаційному потоці новин та подій відокремити різні типи даних та підходи до їх збору. Заняття були проведені в атмосфері активної взаємодії, доброзичливості і взаємоповаги.

Проведення  тренінгів сприятиме залученню мешканців громади та представників органу місцевої влади для участі у серії групових діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення. В свою чергу участь в проєкті дасть можливість отримати підтримку в формі технічного забезпечення та можливість отримати грант на вирішення однієї з визначених громадськістю проблем.

       За результатами проведення даного заходу, кожен учасник отримав Сертифікат, що підтверджує участь у тренінгах. Також, учасники проєкту матимуть можливість виграти грант для технічного забезпечення громади.

Чекаємо наступної зустрічі!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь