A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ 

Дата: 25.05.2023 17:02
Кількість переглядів: 139

25 травня під головуванням селищного голови Анатолія Стрільця відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на порядок денний якого виносилися 24 питання.

Першими розглянули бюджетні питання. Зокрема, схвалити звіт про виконання бюджету Лосинівської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року:

- по доходах у сумі 22 811 358,09 грн в тому числі  по доходах загального фонду – 21 430 083,57 грн та спеціального фонду – 1 381 274,52 грн;

- по видатках у сумі 17 902 502,11 грн в тому числі по видатках загального фонду – 16 584 386,48 грн та спеціального фонду – 1 318 115,63 грн.

Члени виконкому внесли зміни до складу діючих комісій при Лосинівській селищній раді. Окрім того, у рамках засідання було ухвалено рішення про  призначення помічників особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.  Заслухали інформацію про  організацію позакласної роботи в закладах освіти.

Були розглянуті питання, які стосувались служби у справах дітей, що забезпечують соціальний захист та права неповнолітніх.

Члени виконкому прийняли рішення про зарахування осіб до Соціального закладу «Гуртожиток «Турбота» Центру  надання соціальних послуг Лосинівської селищної ради.

Розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям громади та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Продовжуймо працювати на Перемогу!

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь