A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ВИПУСКНИМИ ВЕЧОРАМИ!

Дата: 09.06.2023 10:38
Кількість переглядів: 178

Дорогі випускники! Сьогодні у вашому житті дуже урочистий день. Від сьогодні ви в очікуванні урочистої та зворушливої події – випускного вечора – свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність.

Фото без опису

Роки навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше – великих сподівань. А тепер попереду непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір.

У стінах рідної школи ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. Я вірю, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. Завжди та повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і наша громада покладають на вас великі сподівання.

Щира подяка усім педагогам за щоденну віддану працю, за терпіння й віру в здібності й таланти кожного учня, за знання та досвід, за те, що були щирими друзями, наставниками та порадниками.

Хочу привітати й батьків випускників. Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Міцного здоров’я, мирного неба, віри у завтрашній день, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння ви вміло спрямуєте на благо рідної громади та всієї України!

Божого вам благословення, щедрої долі. Щасти вам у всьому! У добру путь!

З повагою, селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь