A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

КРОК У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

Дата: 09.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

 Красиві, впевнені, сповнені мрій і надій – саме такими були сьогодні випускники Галицького, Перемозького, Світанківського закладів загальної середньої освіти та Шатурської гімназії.

В такий теплий та сонячний червневий день 15  юнаків і дівчат отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти та 8 про здобуття базової середньої освіти. Один учень за високі досягнення у навчанні нагороджений золотою медаллю. Це – Максим Орел (учень Перемозького  ЗЗСО).

Зі святом та успішним закінченням школи, привітав селищний голова Анатолій Стрілець: «Дорогі випускники, сьогодні ви на порозі дорослого життя, дорога до якого починається зі школи. Попереду – нові вершини та досягнення. Вірте в себе, будьте добрими і чесними людьми. Щиро дякую усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, підтримку. Батькам випускників дякую за те, що разом із своїми дітьми пройшли цей непростий шлях та виховали справжніх патріотів нашої держави. Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє.» Грамотами селищного голови за сумлінне ставлення до навчального та освітнього процесу, відповідальність, старанність, активну участь у шкільних заходах та житті школи були нагороджені:

  • Олег Бойко;
  • Максим Орел;
  • Яна Чепурна.

      За ініціативи селищного голови Анатолія Стрільця випускники отримали подарунки  - флешки та безпровідні навушники.

     З напутніми словами та найкращими побажаннями до випускників звернулись спеціалісти відділу освіти, директори шкіл, вчителі та батьки. У вітальних словах лунали щирі настанови на майбутнє та побажання знайти свій шлях у житті. Випускники з гордістю і хвилюванням отримували атестати зрілості, щиро дякували вчителям, батькам і обіцяли бути гідними громадянами своєї Батьківщини.

      Молоді, перспективні, здатні втілити мрії в реальність - це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. Міцного здоров’я вам, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму! Щасти вам у всьому!     В добру путь!

 

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь