Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

26 (позачергова) сесія 8 скликання

Дата: 12.07.2023 13:42
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

1. Про затвердження проектно-кошторисної документації  «Капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Лосинівської селищної ради».

2. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт системи опалення (заміна котла на енергоефективний) в Лосинівському ЗДО «Сонечко»».

3. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт системи опалення (заміна котла на енергоефективний) в приміщенні Сальненського ЗЗСО Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області».

4. Про затвердження проектно-кошторисної документації влаштування вузлів обліку.

5. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Поточний ремонт в приміщенні Лосинівського міжшкільного ресурсного центру Лосинівської селищної ради».

6. Про внесення змін до фінансового плану КП «Благоустрій» Лосинівської селищної ради Ніжинського району Чернігівської області на 2023 рік.

7. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Лосинівської селищної ради на 2023 рік.

8. Про передачу коштів субвенції з бюджету селищної територіальної громади державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів.

9. Про внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання від 22.12.2022 року «Про бюджет Лосинівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Додаток

10. Про передачу товарно-матеріальних цінностей на баланс КП «Благоусрій» Лосинівської селищної ради.

Додаток

11. Про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви Світанківського закладу загальної середньої освіти Лосинівської  селищної ради Ніжинського району Чернігівської області на Світанківську гімназію Лосинівської селищної ради  Ніжинського району Чернігівської області.

12. Про затвердження Правил утримання домашніх тварин у населених пунктах Лосинівської територіальної громади.

13.Про дострокове розірвання договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом.

14. Про затвердження проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь.

15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,1513 га.

16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,1325 га.

17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,1239 га.

18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,0603га.

19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,0569 га.

20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,0457 га.

21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Лосинівському СТ  площею 0,0094 га.

22.Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Сукачу М.М.

23.Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки СПОП «КСЕНА»

24. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в приватну власність  Артеменко Н.І.

25.Про надання згоди на поділ земельної ділянки.

26.Розгляд заяв.

27.Інші питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь