A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЛОСИНІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПОБУТОВУ ТЕХНІКУ ТА ІНСТРУМЕНТИ ВІД ПРОГРАМИ DOBRE

Дата: 29.08.2023 12:39
Кількість переглядів: 126

Фото без опису


У рамках Проєкту екстренного реагування на кризові ситуації пов’язані із неспровокованим вторгненням РФ в Україну» програма USAID DOBRE 28 серпня доставила 4 холодильники та 4 морозильні камери. А також 2 мікрохвильові печі та 5 чайників електричних, 5 подовжувачів, 5 бензопил, 1 шуруповерт акамуляторний, 1 кутову шліфмашинку (болгарка).

  • Холодильники будуть встановлені в Сальненському, Лосинівському закладах загальної середньої освіти, Лосинівському закладі дошкільної освіти «Сонечко» та Галицькому закладі дошкільної освіти.
  • Морозильні камери будуть встановлені та запущені в експлуатацію на харчоблоках Сальненського, Світанківського, Лосинівського закладів загальної середньої освіти, Лосинівському закладі дошкільної освіти «Сонечко».
  • Бензопили будуть передані на Галицький, Перемозький, Світанківський, Терешківський старостинський округи та КП «Благоустрій» для використання за призначенням при розчистці територій. 
  • Мікрохвильові печі, чайникі електричичні та подовжувачі для укомплектування укриттів в смт. Лосинівка, Галицького, Сальненського закладів загальної середньої освіти, та буде експлуатуватись відповідно до призначення.

Допомога отримана в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

У



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь