Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Дата: 01.10.2023 08:30
Кількість переглядів: 67

 

Фото без опису

Шановні земляки! Сьогодні відзначається День захисників та захисниць України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Ця дата започаткована в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. День воістину всенародний, окроплений кров’ю та освячений вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав гідну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про наших героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Дорогі захисники та захисниці України! Сердечно вітаю вас зі святом! Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців нацизму. Ваша мужність і патріотизм уже здобули повагу і вдячність народу України.

Шановні земляки, захисники і захисниці України усіх поколінь, від щирого серця бажаю вам миру, успіхів і наснаги, здоров’я, завзяття, сили, мужності, звершення усіх планів, віри в щасливе майбутнє Української держави. Бажаю вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, звершення всіх ваших мрій і побажань, високих досягнень на благо рідної держави! Нехай надихає вас у справах сьогоденних і планах на прийдешнє нетлінна сила Покрови Пресвятої Богородиці!

Слава Україні!

З повагою селищний голова Анатолій СТРІЛЕЦЬ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь