Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«ЖИВИМ КОРИДОРОМ» ЛОСИНІВСЬКА ГРОМАДА ЗУСТРІЛА ГЕРОЯ-ЗАХИСНИКА РИЖКОВА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА, ЩО НАРОДИВСЯ У С. ГАЛИЦЯ

Дата: 28.09.2023 15:07
Кількість переглядів: 193

 

Фото без опису

 

Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів, викарбовуючи їхні імена у наших серцях. Помолитися за свого захисника та провести його в останню дорогу прийшли рідні, знайомі, військовослужбовці, представники органів місцевого самоврядування, а також жителі громади.

Рижков Володимир Олександрович народився 17 вересня 1972 року у селі Галиця Ніжинського району в звичайній сім’ї трудівників, де завжди ставились один до одного з повагою.

В дитинстві полюбляв грати у футбол, рибалити. Згодом пішов до першого класу Галицької школи, яку закінчив у 1990 році. Вчителі та однолітки завжди позитивно відгукувались про учня.

Після здобуття середньої освіти Володимир отримав професію токаря при Київському мотоциклетному заводові, де і продовжив працювати після проходження служби у Німецькій Демократичній Республіці у десантних військах.

Після роботи на заводі проходив службу у правоохоронних органах у м. Києві. Колишні колеги запам’ятали Героя як сумлінну та добросовісну людину.

Одруженим не був.

У червні 2022 року Володимир став на захист України, пройшовши військову підготовку. Боровся за свободу свого народу в Бахмуті, на Донеччині, Запоріжжі…

Загинув 18 вересня 2023 р. на Запорізькому напрямку у селі Роботине.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Володимира Рижкова. Це гірка втрата та нестерпний біль. Вся громада сумує разом з вами...

Вічна пам’ять та слава! Герої не вмирають!

 

 

 

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь