Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЛОСИНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 29.09.2023 18:08
Кількість переглядів: 69

 

Фото без опису

29 вересня під керівництвом селищного голови Анатолія СТРІЛЬЦЯ відбулося засідання виконавчого комітету.

Засідання, традиційно, розпочалося хвилиною мовчання з метою вшанування пам’яті про загиблих внаслідок російської агресії на території України. Згодом присутні перейшли до розгляду питань згідно порядку денного.

Зокрема мова йшла про:

  • Внесення змін до розпису селищного бюджету на 2023 рік та внесення змін до кошторисів селищного бюджету на 2023 рік.
  • Стан готовності закладів соціально-гуманітарної сфери Лосинівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років
  • Введення в дію рішення комісії з визначення переможця конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Лосинівської ТГ та встановлення терміну надання послуг. Згідно цього рішення переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Лосинівської ТГ є КП «Промінь» терміном в 9 років.
  • Затвердження розрахунків собівартості збору 1-го мішка сміття комунальним підприємством «Промінь» Лосинівської селищної ради та затвердження калькуляції на приймання 1-ї тонни твердих побутових відходів для комунального підприємства «Промінь» Лосинівської селищної ради. Згідно калькуляції та пропозиції членів виконавчого комітету собівартість 1-го мішка сміття встановлена у розмірі 20 грн та приймання 1-ї тонни твердих побутових відходів у розмірі 150 грн.
  • Надання дозволу на видалення аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на видалення аварійних дерев у кількості 11 шт. у с. Світанок по вул. Світайла.
  • Надання послуг в оформленні субсидій, пільг та інших соціальних допомог і послуг населенню Лосинівської територіальної громади у 2023 році
  • Затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав
  • Встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  • Надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування
  • Внесення змін до структури та загальної чисельності працівників комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Лосинівської селищної ради
  • Внесення змін до рішення виконавчого комітету Лосинівської селищної ради № 137 від 31.08.2022 року «Про готовність закладів освіти Лосинівської селищної ради до нового 2022-2023 навчального року». Відповідно до внесених змін з 1 жовтня дошкільні підрозділи Сальненського ЗЗСО, Перемозького ЗЗСО та Шатурської гімназії працюватимуть повний робочий день.
  • Визначення умов оренди частини нежитлової будівлі шляхом проведення аукціону. Даний крок дозволяє продовжити роботу над створенням стоматологічного кабінету на базі Комунального некомерційного підприємства «Лосинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Лосинівської селищної ради
  • Створення Лосинівської субланки Ніжинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області. Основною метою створення і функціонування Лосинівської субланки Ніжинської районної ланки ТП ЄДС ЦЗ є здійснення заходів щодо захисту населення і території Лосинівської територіальної громади від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.
  • Призначення помічника.
  • Розгляд заяв мешканців Лосинівської територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги.
  • Погодження графіка роботи аптеки «А-1» в смт Лосинівка,вул. Богословська, б.5а Ніжинського району Чернігівської області.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на сайті громади у визначені законодавством терміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь