A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лосинівська територіальна громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відкриті уроки в Сальненському НВК «ЗНЗ-ДНЗ»І-ІІІ ступенів

Дата: 13.03.2018 17:19
Кількість переглядів: 908

13 березня 2018 року з метою вивчення системи роботи вчителів, які атестуються у 2017-2018 навчальному році працівниками відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради була здійснена робоча поїздка до Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ступенів!.Фото без опису

Красуня-школа зустріла гостей привітними дітками та дружнім колективом. В. Сухомлинський нагадував: «Творення людини – найвище напруження всіх наших сил. Це і життєва мудрість, і майстерність, і мистецтво. Діти – не тільки і не стільки джерело радості. Діти – це щастя, створене вашою працею». З такими словами звертався відомий педагог до батьків. Але якщо ми хочемо володіти мистецтвом виховання дітей, зрозуміти секрети виховної практики, слід звернутися і до учителів!

Під час спостереження за уроком Голопапи Людмили Борисівни (атестується на вищу категорію) з учнями 3 класу, всі були неймовірно вражені не тільки організаторськими здібностями вчительки, але й її ерудицією та професіоналізмом. У роботі вчительки відслідковується системність: знання учнів з попередніх тем були міцними й ґрунтовними . Цей урок був не просто вдалий, а надзвичайно цікавий та захоплюючий. Ті 40 хвилин пролетіли за мить. Жодна дитина не мала часу на інші справи, всі учні були задіяні та активні. Хотілося, щоб таких уроків в школі було якомога більше!

Урок, як і будь-яке інше складне явище, повинен бути осмислений вчителем, «пропущений» через його розум і серце. Тільки в цьому випадку він може бути проведений на достатньому емоційному і технологічному рівні. Саме так можна охарактеризувати урок англійської мови Галети Любові Павлівни (атестується на ІІ категорію) з учнями 11 класу. Тема уроку «The world of painting» чітко відповідала поставленій меті. Через різноманітні форми та методи роботи (заповнення таблиці на дошці, розв’язання кросворду, індивідуальне завдання: створення та захист презентації та ін.), учителька змогла  розширити знання учнів про розвиток світового мистецтва; розвинути логічне мислення, пам'ять, уяву; розширити кругозір та підвищити загальну культуру випускників.

Важливим елементом виховної діяльності в школі є позакласна робота. Чудову атмосферу та приємний емоційний настрій довелося створити вчительці Петрик Світлані Олексіївні, яка провела з учнями НВК загальношкільний виховний захід «Дивовижний світ Катерини Білокур»

Слід відмітити готовність дітей до проведення заходу, приміщення було досить гарно оформлено. Сам захід пройшлов досить чітко та організовано. Був створений належний мікроклімат.
Також була забезпечена дружня та злагоджена робота всіх учасників.
Діти проявили інтерес до заходу. Танець «Квітів» у виконанні дівчаток 4 класу залишиться в пам’яті надовго… Виразне читання віршів у виконанні учительки просто зачарувало всіх присутніх своєю мелодійністю. Таким чином, можна зробити висновок, що виховний захід Світлана Олексіївна провела на достатньому рівні.

 

 

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту висловлює вдячність дирекції Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ»І-ІІІ ступенів, дружньому колективу закладу за гостинність та бажає успіхів на педагогічній ниві!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь